Alla inlägg under juni 2009

Av Yvonne Söder - 23 juni 2009 20:19

Det är vad som händer när det blir så här, se föregående inlägg. Läget för Jon är återigen stabilt, so far so good.....


Jag tänker så otroligt mycket på Malin som lever i detta varje dag 7 dar i veckan. Precis när man tycker att det gått några dagar av stabilitet så slås benen undan för en. Jag är trots allt lite på "distans" här i Värmland men känner ju Malins förtvivlan och oro. Att uppleva den ena dagens små framsteg till den andra dagens rädsla och panik gör att man blir mentalt uttömd! minst sagt. Men det är bara att fortsätta att hoppas och tro att han kommer hem till oss.



Av Yvonne Söder - 23 juni 2009 09:13

Jag lade min mobil i köket i natt, det har ju varit lugnt på sjukhuset några dagar. När jag kom ner i morse ser jag att någon ringt flera ggr runt kl 03.30 i natt! Hjärtat stannar nästan.......


Jag skickar ett mess för att inte väcka Malin, men hon är vaken för hon hade gjort lika, stängt av ljudet på mobilen i natt.


Det var sjukhuset som sökte oss. Jon hade fått bröstsmärtor så de befarade en hjärtinfarkt..... Som väl var lugnade sig smärtorna och det verkar stabilt nu. Malin har åkt in och jag väntar rapport senare.


Men som sagt, våga inte för ett ögonblick lägga ner garden och tro att det ska vara "lugnt".


Jag hoppas att mina inlägg med att vi vill vara "ifred" inte feltolkas! att vi tycker ni är egoister som hör av Er hela tiden och "stör" oss!

SÅ ÄR DET VERKLIGEN INTE! Men efter att åskan (Gud?) tagit telefonen och datorn ett dygn känner jag att jag fått lite nya krafter.... så enkelt kan det vara ibland.


Gå ut och njut solen! Idag var det +17 kl 08!


Häng kvar Jon! Vi väntar fortfarande på Dig!

Av Yvonne Söder - 23 juni 2009 08:43



I morse hade jag ett mail från Klubben att det var söndagen den 16:e augusti som var ledig!

Först brusade jag upp (som om det skulle hjälpa) sen sansade jag mig och tänkte: So what? vi tar det!


Så boka in söndagen den 16:e augusti på Alunda brukshundklubb!


Välkomna!


Av Yvonne Söder - 22 juni 2009 16:52


 


Jag har flyttat datumet för valpträffen:


LÖRDAGEN DEN 15 AUGUSTI PÅ ALUNDA BRUKSHUNDKLUBB!


Mer info finns att läsa på hemsidan med länk till klubben.


Välkomna ALLA!


Av Yvonne Söder - 22 juni 2009 11:26


Sa Tarzan......


Näe jag förstår att han fick hjälp! Så här kan det gå när kennelflickan "fastnar" på nätet.....

Nu ska jag gå ut i solen! Hörs i kväll.

Av Yvonne Söder - 21 juni 2009 20:44

Morgonen börjar med att Elsa vaknar 04.30 och ska ut, matte blir galen! GÅ OCH LÄGG DIG! Och det gör Elsa en lite stund, men hon SKA ut. 05 masar sig matte äntligen ur sängen och går ner och släpper ut Elsa. Jag ligger lugnt kvar under duntäcket.

Vi somnar om och vaknar 07.30 då tycker tom jag att det är ok att gå upp. När vi kommer ner låter det som om matte börjar gråta.... Ella har skitit i stora hallen och när vi kommer ner kliver Jim i det och går vidare på hallmattan... När vi kommer in till valparna har de läst Kristinehamns tidningen, VÄLDIGT NOGA! Typ ALLA smånotiser. *smile*

I nästa hall har Sting skitit....då trodde jag matte skulle få spel, alltså ni vet sånt där spel som kallas tuppjuck!

Hon lugnar sig ganska snart efter en stor balja kaffe och lite av de där pillren som hon brukar ta. Oavsett vin dagen innan alltså.

På eftermiddagen kommer tösen som bor hemma, (14 år) på att det finns pinnekläder kvar efter pinnen Pytte..

Jag blundar och låtsas att jag inte finns, för de skrattar läppen av sig.... Inte kul alls, tycker jag. Dessutom pratar matte i telefonen och beskriver mig och skrattar ännu mer....

Dagens rapport om Jon är fortfarande stabilt men oförändrat. Lillan är nu hemma och ska börja dagis i morgon, det blir nog bra för henne.

F-n lika bra att gå och lägga sig..... och låtsas att man inte finns. Hare bra, vi hörs i morgon men då får matte skriva så jag slipper vara till åtlöje....


Av Yvonne Söder - 20 juni 2009 13:02

Vi längtar efter Dig, Jon!


 

ALLA ni, och ni är SÅ MÅNGA, som vill veta hur det går för Jon, snälla läs bloggen! Ring inte! Messa inte! och särskilt inte på morgon eller kvällar! Både jag och Malin har fått påringningar då vi äntligen har somnat.... Hjärtat hoppar upp i halsgropen och Malin tänker: det är från sjukhuset, nåt har hänt! och jag tänker: Det är Malin, nåt har hänt!

Jag kan tala för Malin också att det är bara fööööör jobbigt att om och om igen prata om det. Det är sååååå tungt att bara tänka sig hur det är, att min dotters man, min svärson den unga, vackra och javisst tjurskallig som få *ler* men att han inte vet sin dotters namn eller kan tala om var han bor, eller kan gå upp ur sängen om han vill...

Idag är läget stabilt och vi tror att han kommer att komma hem till oss så småningom.

Föreställ er att jag ska prata om detta mellan 3-9/ggr (snitt på telefonsamtal/mess/mail) om dagen.....varje gång får jag ångest och blir ledsen och gråter och när jag äntligen hämtat mig ringer nästa....

Malin har fullt upp med att vara hos Jon, att delta i hans rehabilitering med sjukgymnastik och tal/minnesträning och allt annat som hör denna händelse till. Så försök förstå att när hon åker från sjukhuset på kvällen är hon fullständigt urlakad och att då prata i telefon och om och om igen berätta hur läget är blir bara för mycket!

Vi, är SÅ innerligt tacksamma över alla er som tänker, ber och skänker värme i denna svåra stund.

Men försök respektera och förstå att vi inte ORKAR prata om det, om och om igen. Jag blir ledsen bara jag får mess/mail med frågan om hur det är? Jag gråter tom när jag skriver detta...

Mitt i allt detta hinner vi inte själva bearbeta vår sorg, ledsenhet, smärta, ilska och oro för alla samtal/mess/mail som vi måste besvara.....

I går var jag så ARG! I dag är jag ledsen, Hur f-n i h-e kunde det gå så fel??? VA???? Själva hjärtoperationen gick ju kanonbra..... Återigen frågar jag mig: vad är det för mening med det här?

Jon, kom hem till oss snart! Jag ska baka kanelisar och göra Lasagne så du kommer att äta tills du tröttnar.....

Av Yvonne Söder - 19 juni 2009 19:44

på mig! Jag bor ju i Lennarts hus.....

Glad Midsommar önskar jag Er ALLA!

Idag serverades det "pillede räjer" till förrätt, laxfilé med lättfräst färsklök i grädde till huvudrätt. Till det en Rioja Bordón, Reserva 2004. Kaffe och fruktcocktail m glass.

Jag får väl ta bussen hem....med tanke på att jag äter så mycket god mat, även om Lennart inte är hemma.

Dagens rapport från Jon är stabil. Han har börjar säga fler ord så varje dag är vi glada för det lilla.


Vill bara visa min älskade lilla pinne Pia, hon älskar alla!

Hon har varit så nyfiken på valparna och när hon väl kom in tyckte hon det var jättemysigt!

Ta hand om Er och njut av midsommarhelgen var ni än befinner Er! Drick lagom och njut av att Ni har varandra!

puss och kram från Värmland 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards