Alla inlägg den 22 juli 2008

Av Yvonne Söder - 22 juli 2008 22:00

Ja, det tycker jag faktiskt! Att Ni inte skriver några rader i gästboken eller ger en kommentar i bloggen när Ni är där!

Det är ju hur kul som helst att få en åsikt! bra eller dålig!

Idag ska jag blanda och ge:

Varför tjänar jag 23 tusen på att köpa en BMW för 255 tusen? I reklamen säger de så men jag har ju inga 255 tusen och än mindre är jag betjänt av att låna dessa för att "tjäna" 23 tusen????  är jag ett dumhuvud eller?

Varför viftar jag som en galning när en mygga kommer på kvällen när jag lagt mig? Jag äter allergimedicin på sommaren så jag får inte ETT enda myggbett. Men ändå blir jag helt galen av ljudet: iiiiiiiiiiiiiiii   iiiiiiiiiiii och så blir det plötsligt tyst........ Jag fäktar hysteriskt med armarna och täcket och det börjar igen iiiiiiiiiiiiii.

Varför går mina hundar IN och dricker vatten när det finns en stor skål ute som dessutom står i skuggan. Det är likadant här i Värmland. När alla hundar varit ute går de raka vägen fram till vattenskålen, de står till och med i kö! Trots att vattnet ute är svalare?

Varför är det ok att kasta fimpar på marken var som helst? Jag anser att det är precis samma "skräp" som ett kolapapper! Men det är helt vedertaget att fimpa där du står. Om jag skalade en kola och släppte papperet rätt ner på backen skulle jag nog få en och annan blick! Såg du? kärringen bara släppte kolapapperet på gatan!!! fy f-n va fräckt! Men inte om jag fimpade! Underligt!

Varför är det ok (för en del) män att gå med bar överkropp i en matbutik? Osmakligt! tycker iaf jag. Även om det var en "läckerbit" vill jag inte ha honom avklädd DÄR! Bland maten, jag undrar varför jag tycker det är så osmakligt? Men JAG kanske skulle prova! Jag går med bar överkropp in på ICA i Nybble och handlar en limpa, leverpastej en mjölk och tidningen. Är det OK??? va? va? nähä? och VARFÖR INTE? Om jag får fråga? Jämlikheten då? 

Varför är det ingen som vet svaret på frågan tidigare? Varför det översätts Peking i Sverige när det heter Beijing?

Skärpning! Vakna upp semesterfolket!

Sådana här små sötenosar fanns i lördags morse!




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards