Alla inlägg under maj 2009

Av Yvonne Söder - 7 maj 2009 19:06

På begäran ska jag visa en kontaktannons som jag hittade i Land 2007 när jag var i Värmland. Den var så härlig så jag sparade den, varsågoda:


Här har ni tjejer mellan 35-50 år en kille på 52 år. Jag är 180cm lång, väger 55kg. Kort stubbat mellanblont hår på huvudet. I övrigt är jag mycket hårbevuxen på armar och ben och bröst. Som andra uppfattar mig är att jag är charmig och kan prata om precis allt. Sexuellt mycket erfaren. Mycket erfaren på livet. Jag bor i Tranås i en tvåa och pensionerad Kapten i elitstyrka som jag krigade i 3 år för och blev skadad 1976 och har den 26/10-06 opererat mitt knä. Ja, när du svarar kan vi ju talas vid. Om du har barn är inget hinder eller om du är invandrare har ingen betydelse alls. Bra om du bor nära eller i Tranås som ligger i Småland. Ca 8 mil från Jönköping. Ca 5 mil från Eksjö. Alla garanteras svar från mig. Svara gärna med tel så kan jag ringa er på Telia nätet eller via mitt comviq kompis om ni har ett abonnemang. Sv t"v.5,XXXXX, Varma kramar och pussar från kaptenen"

 

OBS OBS Bara ni med Telia/Comviq kan ringa... Det är inte han på bilden va? *skrattar gott* Bilden hör inte till annonsen och gick inte att göra större tyvärr.

Av Yvonne Söder - 5 maj 2009 22:12

Nej, varför då? Jag bloggar när jag vill, känner och orkar och kanske har något att säga! Varför känner en del att det är ett krav och blir stressade om ni inte har skrivit på någon dag? Näe, skit i det! Skriv när ni har lust, som jag *smile* för tillfället är jag "hög" på värktabletter för halsen, huvudet och tanden....så jag kan inte somna än.

Därför kommer här några bilder!

Prinsessan på ärten! Helgens gästsängkläder ligger kvar, då passar hon på, Piapluttfismajan!


Åhh va sköööönt jag har det sa Elsa, den "riktiga" Ärtan.


Va? låt mig vara! Gå och lägg dig själv är du snäll!



Av Yvonne Söder - 3 maj 2009 18:42

Så var helgen överstökad, med grillning och barnbarn. Alltid lika roligt som tröttsamt att ha dem här *smile*. När de åkte hem fick jag halsfluss, hur kul va det? Som vanligt ska flickorna bada och Milton fick stå och titta på. Nathalie försökte ta bort honom från badkaret men då säger storasyster Tindra med hög röst:

-VAD HÅLLER DU PÅ MED? LÅT BLI MILTON!

hahaha beskyddande redan nu?

Vi lånade grannes trädgårdsbord och satt i eftermiddagssolen på framsidan och grillade. MUMS. Magnus (sonen) skulle "bara" flytta på grillen lite och välte ut allt på asfalten, han var barfota...och hoppade runt och ajajajaj. Fick ett antal brännblåsor på tårna. Vi skyfflade tillbaka kolen och fortsatte och hoppades att ingen av grannarna såg.

Första maj satt vi ute och fikade nästan hela dagen och såg givetvis ut som kräftor hela högen!

På lördagen var jag hundvakt åt Zaza och Greta och vi åkte alla (Jag, Elsa, Pia, Ella, Jim, Zaza, Greta, Malin, Jon) upp till skogen på långis. Ella hittade en jättefin bajskorv av något slag som Pia åt upp på hemvägen och Elsa hittade chips????? Jo, det är sant!

När vi kom hem låg jag i soffan resten av helgen. Hoppas ni haft det bra. Jag ska fortsätta kurera mig med Alvedon och glass, i princip det enda som går att få ner.

Jag vill vara med sa Milton!

Det här är väl härligt! Från vänster: svärdotter Sofia, Magnus och Malin som fotar Ella. Var flickorna är? INGEN ANING! *skrattar* kanske hos grannen? Skönt att bo så här!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards