Alla inlägg under maj 2009

Av Yvonne Söder - 17 maj 2009 18:11

Som bokar tid och betalar för att bli plågad? Just vad jag har gjort idag. Jag har tatuerat mig bak på vaden. Om det gjorde ont? Näe.....det var ett he-e under 2 timmar! Jag trodde aldrig att det skulle göra så ont men va f-n man är väl ingen kyckling heller? Det var bara att bita ihop!

Lilla Ida 1,5 år(dottern till tatueraren) kom in och tittade på mig, lade huvudet på sned och sa: - essen? Jaaaa, jag behöver en traumanalle....

Jag har haft ett litet åderbråck som sett ut som ett blåmärke i många år, när jag ska ha kjol eller knickers har jag haft på coverstick för att dölja. Plötsligt en dag slog det mig att jag istället skulle tatuera bort märket! Sagt och gjort! Jag visar hellre en snygg tatuering!

Det är mörkare i verkligheten.

Nu har Helena lagt märket i höger vinge!

Tack Helena! Jag är supernöjd!

Av Yvonne Söder - 16 maj 2009 22:23

Idag hade jag som mål att åka till Bakluckan, det är en loppis där man kör in bilen och öppnar bakluckan och säljer vad man vill. Du kan hitta: möbler, cyklar, verktyg, grönsaker, strömming, sticklingar, hantverk, kläder och så klart massor av skräp. Det är så kul att vara där! Fullt med folk och många bekanta att "tjöta" med. Men eftersom jag vaknade av tandvärk kl 00.30 så kunde inte kroppen gå ur sängen 06.00....Ähh va f-n vi försöker nästa lördag!

***********************

Robinson! Då var det Lukas som åkte idag, personligen tycker jag att Erik är en skön kille men Jarmo....han är SÅÅÅ skön! En riktig karl! Nu såg jag att han blir skadad i nästa avsnitt jag hoppas inte det innebär att han åker för jag vill att han ska vinna. Ni har väl inte glömt att det var han som hittade maten till de andra "på stranden"! Just det han hade läst på innan han åkte ner. Smart kille!

 *************************

Idag var dottern Malin med sin familj på dubbeldop i Uppsala Domkyrka, jag skulle vara hundvakt så jag åkte hem till deras hus. Jag kokade kaffe och tog fram stickningen och satte mig på bron i eftermiddagssolen. Sköööönt! Fåglarna kvittrade och solen värmde. Då.....sätter grannen igång motorsågen. Ni som läser dotterns blogg: vet att grannen har sin syster i en glasburk på tv:n....*skrattar* och Ni som vet hur en motorsåg låter i tre timmar kan tänka er att det var stresshantering på högsta nivå för mig. Till slut bestämde jag att åka hem och njuta av de j-a ungarna på studsmattan......*ler* och hornen växer i pannan....

Den här bilden är väl söt?

I morgon kl 10 ska jag "gadda" mig! hahaha nu kan ni fundera på vad kärringen ska göra? Återkommer med bilder.

Av Yvonne Söder - 14 maj 2009 10:14

För igår glömde jag totalt bort att vi suttit ute och fikat på framsidan. Lillan med mamma och pappa var här och grannarna kom och pratade. Plötsligt var klockan middags dags och alla gick in....

I morse när vi skulle gå till dagis blir jag ståendes ute och tittar på: min fleeceväst, stickning, termos, kaffefat, koppar, dynor allt ligger ute och har gjort hela natten. Allt står kvar så jag bor nog på världens lugnaste område, förutom den j-a (förlåt) studsmattan då!

Kommer ni ihåg när jag lämnade dörren öppen och var borta flera timmar? Jag kan nog inte bo nån annan stans eftersom jag inte alltid har huvudet med mig.....

Här är ett annat fikatillfälle!

Av Yvonne Söder - 13 maj 2009 22:11

Idag var jag till stan (Uppsala) och åt lunch med en kär väninna. Vi betalar i kassan får dricka och letar efter ett ledigt bord. Vi hittar ett och ställer ner glasen då kommer en man:

- Ursäkta men jag sitter här!

Jaha, säger jag och tittar på bordet, tomt! Nåväl visst är jag en surkärring mellan varven men ibland har jag underbart tålamod. Jag ler och säger:

- Men vi sätter oss så gärna här borta i stället!

Det får mig att tänka på en episod för några år sedan.

När sonen och jag var på McDonalds gjorde jag en annan grej, värre! Jag hittade ett bord för två och tog brickan som stod kvar med skräp och kastade den i soporna. Ställde ner min bricka och vinkar åt Magnus! Här! kom! Då kommer det en kille med en kopp kaffe i handen.

- Ehhh, jag hade inte ätit färdigt!

- Ojojoj förlåt förlåt så hemskt mycket! ska jag köpa nytt till dig säger jag med all ödmjukhet jag kunde uppbåda.

- Nej jag skiter i det! Säger han och går......

DET var inte kul! Jag skämdes men sonen tyckte att morsan var grym! Han skrattade glatt och sa att om killen inte har ett liv och kan ta det med en klackspark är det honom det är synd om. Mycket pinsamt!


För ett par timmar sedan i min soffa, operasångerskan har somnat......


Av Yvonne Söder - 12 maj 2009 18:44

 


Idag tog vi oss ner till Brukshundsklubbens agilitybana, jag tänkte introducera Pia lite försiktigt och låta Elsa få köra lite. När vi kom dit var det 5 bilar där!!!! med såna där WAW WAW WAW hundar i bagageluckan *smile* Men det brydde sig inte mina flickor i, skönt. Vi gick först en rastningspromenad och sedan ner till planen. Fy för den lede vad det var KALLT, det blåste 75 m/s *ler* och var frostgrader. Näe inte riktigt men det kändes så! Jag lät Elsa hoppa en liten kombination som stod uppställd och lade sedan ner alla pinnarna på backen och lät Pia hoppa över....ehhh det kommer att bli en utmaning att träna Pia i agility ska jag säga. Hon är så in i h-e snabb!!!!Jag hinner inte med! Vi ska ju ner fler gånger så vi får se vad det blir.

Ha det gott!

Av Yvonne Söder - 10 maj 2009 20:29

Jag har den stora förmånen att få min mammas lästa veckotidningar. Mig spelar det ingen roll om de är gamla, jag ser dem som nya och mamma löser de korsord jag inte vill och tvärtom. I en av dessa hittade jag en insändare från en dam som tyckte och tänkte. Hon skrev, jag citerar:

-Redan tidigt klargjorde jag för mina sex barnbarn att jag inte är rik (har bara en liten pension) och därför inte kan ge dem dyra presenter. De flesta barn i Sverige har mer saker än de behöver så jag har två fadderbarn som jag betalar 300 kr per barn och månad för. Presenterna till mina barnbarn ska hålla sig omkring 300kr/barn.

Det blir i runda slängar presenter/fadderbarnskostnad på 750 kronor per månad?????? Kärringen måste ha ganska bra pension i alla fall kan jag tro! Hon har absolut rätt i det hon säger att man kan begränsa efter sin ekonomi. Dessutom är det ju andra som fyller under året!

Hua, tänk om man kunde komma överens om att man träffades, umgicks och fikade när det var födelsedagar istf att bara tänka på "vadmanskaköpaattläggaiskåpet" för grej? Sen är det ju inte bara presenten som kostar utan man ska ha blommor och kort också och ta sig dit på det ena eller andra sättet! Sen ska vi inte tala om det här med julklappar för det gör mig gaaaaalen! Klart barnen ska ha men de vuxna? Näe det tycker INTE jag. Skriv gärna en kommentar vad ni själva tycker!

Skön bild va? *fniss*

Av Yvonne Söder - 8 maj 2009 22:23

Idag kom dottern med famil och hade mat med sig! Härligt, vi grillade laxfilé med pot och sås. Underbart. Lillan frågar:

-Mamma, får jag sova hos mormor?

-Lilla vän det MÅSTE du fråga mormor säger hon och viskar yesyesyes! Och jag som bara kan säga nej när jag är sjuk, och det är jag inte längre! Men det är otroligt vad hon kan fråga!!!

- mormor, varför äter fästingar blod?

- ja det är som när du äter mat

- men mormor jag äter inte blod

- nej men om du tänker att fästingen äter blod och du äter pannkaka

- mormor kan fästingen äta pannkaka?

- nej lilla gumman. DU äter pannkaka och fästingen äter blod. Hon blir tyst en stund sedan säger hon:

- men om jag äter blod vad händer dådå?

- vi är människor och då äter vi mat. Fästingen är en insekt och den suger blod.

- vad är en insekt? och innan jag hinner svara kommer nästa fråga:

-människor är stora, barn är små och går på dagis, men bara människor får röka...inte barn....

VA??? vad får Du allt i från? Hon visar mig hur man röker exakt som man gör. Det hör till saken att ingen av oss röker så de snappar upp ALLT!!!

-lilla gumman nu måste du sova. Pappa hämtar dig i morgon och då ska ni köpa lördagsgodis så du måste sova nu.

-mormor? varför äter man lördagsgodis på lördagar?

MOOOOHHHHAAAAAA SOV NU FÖR HE-E!!!!!!

Nej *skrattar gott* så skulle jag aldrig säga.....högt....

HA EN SKÖN HELG!

Den här bilden togs när jag ställt in cykeln under natten......då kan man ta en tur inne när man vaknar!

SE UPP ELSA!

Av Yvonne Söder - 7 maj 2009 19:18

Oj, tänk vad tiden går! Är det verkligen ett helt år sedan jag satt här med en nyförlöst tik och sex svarta valpar? Helt otroligt! Jag hoppas de har det bra alla sex, det är ju sällan som man hör något när valparna flyttat och det får man ta. Det är som när ungarna gick i skolan, när fröken ringde var det oftast något problem för inte ringde fröken och sa att allt bara var bra? *skrattar* alltså så länge jag inte hör nåt antar jag att det är bra. Här kommer lite bilder.


Golda längtar hem efter parning i Värmland!





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards