Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Yvonne Söder - 22 juni 2008 19:31

Dottern har skaffat en som står bakom deras hus. Perfekt! då vågar jag testa att hoppa! Ja men kanske man inte ska ta i så himla mycket första gången? utan känna sig för lite? Nejdå, kör på ba.... Det var jättekul! hoppade som bara den tänkte jag skulle kunna se grannens hus..... jiiihhhaaaa! sen fick jag för mig att jag skulle testa det grannens ungar gör: sätter sig på rumpan och ställer sig upp igen..... Nåja som ni säkert förstår var utgången av den övningen förutspådd.....

Jag hoppade och tyckte det var otäckt att våga, dottern ropar glatt: Du måste ha mera fart! hoppa högre!

Och det gjorde jag. När jag äntligen landar på rumpan känner jag hur något går sönder. Jag går av studsmattan och tänker: varför ska jag vara så in i h-e barnslig?

Det går några dagar och jag tror i min enfald att jag klarat mig, då kommer det. Smällen jag väntat på. Jag kunde inte röra mig, jag kom inte ur sängen. Jag kunde inte vända mig i sängen än mindra komma i och ur sovposition. Fy vad jag blir arg på mig själv. Till slut var jag tvungen att ta kontakt med läkare. Det var en totalt humorbefriad stackare som efter att jag förklarat vad jag gjort sa: jaha, och var gör det mest ont? ERU DUM I HELA HUVUDET? ELLER?

ser du inte att jag går som om jag letade svamp och inte kan sätta mig på en stol? och du frågar: var jag har ont? om jag inte hade haft så in i h-e ont i ryggen hade jag givit honom en karatespark ni vet var. Nåja jag fick dunderpiller *ler* tralalala jag kunde sova ganska bra och tom plocka valpbajs från golvet. Ibland kunde jag inte komma upp från "knänaböj" positionen men då fick jag rulla över på rygg och stretcha en stund så gick det bättre. Och hur tror ni gänget reagerade på mig liggandes på golvet med knäna på bröstet? ÅÅhhhhh va kul matte vill leka! Och vet ni egentligen hur mycket en valp skiter? näe, kunde tro det, men en sak är säker. De kackar ur sig minst 4 ggr/dag gånger 6 valpar..... Aldrig mer jag gör något utöver det vanliga när jag har valpar. Nu är de 7 veckor på onsdag och börjar bli små individer. Återkommer med film under veckan.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards