Alla inlägg den 12 juni 2008

Av Yvonne Söder - 12 juni 2008 16:15

Vilket är värst? Ja, det vete f-n! Jag blir lika hysterisk vilket som. Helt plötsligt har jag tappat bokföringen i datorn? varför? hur? jag har inte varit in i programmet sedan mars? Fick göra en systemåterställning per 9/6? och vad i hela världen var det som hände mellan 9-12 juni? Jag fattar ingenting men hysterisk blir jag, det ska ni ha klart för Er. Nu hade jag en backup som jag lade in men varför blir det så? Jag blir lika galen om det händer något med bilen. Jag blir helt rabiat! Varför? Jo, för att jag måste be andra om hjälp och inte kan själv. Jag skulle kunna bli grundlurad, men som tur är har jag en jättegullig bilmeck i Alunda som dessutom har tålamod med hysteriska kvinnor.

En gång fick jag bakslag på efterkontrollen vid Librobäcks Bilbesiktning för bromsarna som var lagade för 4.500:- en riktig grinolle som tittar på det som åtgärdats och säger: ja, ha, här ligger två kablar i kors och det läcker från den här muttern... det blir en ny efterkontroll. Och så tillägger han: Du får inte köra med bilen förrän det är åtgärdat... bara till verkstaden! Jag skulle åka till Värmland och para en tik dagen efter. På hemvägen är jag så arg, stressad och upprörd att jag kör 110 km förbi en kamera på 90 väg, som tur var är den inte på. Sonen ringer på mobilen och frågar: hur är det? jag skriker i telefonen vad besiktningen sagt och undrar hur i h-e jag ska hinna det??? både reparation och efterkontroll på ett dygn. Lugn mamma du har 1 månad på dig för efterkontroll. Åk nu direkt till verkstaden och se till att de åtgärdar felet sen kan du besiktiga bilen när du kommer hem. Se bara till att mecken skriver på beskiktningsprotokollet att han fixat det!

Då, fick jag migrän. När jag kliver ur bilen vid verkstaden halkar jag (januari) och sträcker ryggen. Kommer in på kontoret dubbelvikt och med tårar i ögonen frågar jag om han kan titta på bilen NUUUUUUU! ja, men ta det lugnt det här fixar jag säger han. Tar bort hjulet och vänder på kabeln och drar åt muttern..... på 2 minuter. Jag är helt övertygad om att besiktningsmannen hade en Gestapouniform på sig...och njöt av att underkänna mig.

Kan jag skicka räkning på naprapatbesök, migränmedicin och begära en summa för sveda och värk till Besiktningen? samt en woododocka med hundra nålar i till grinollen! Nästa efterkontroll gjorde jag i Östhammar och möttes av en ung glad och trevlig kille.

Tårna som tuggben.....

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards